Hammashoitaja


Lääkärikeskus Porvoo
23.12.2021
osa-aikainen
Porvoo, Näsin Koulukatu

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hammas Mehiläinen Porvoon pisteelle.

Meillä Hammas Mehiläisessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimityöskentely, monipuolinen osaaminen ja hyvä yhteishenki ovat meille tärkeitä asioita.

"Meillä on mukava, avoin ja ideoiva työyhteisö, jossa saamme mahdollisuuden vaikuttaa" - Satu, hammashoitaja.

Olet nimikesuojattu hammashoitaja tai suuhygienisti ja haluat tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille asiakkaillemme. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Hammashoitajana työhösi kuuluu hammaslääkärin avustamista sekä siihen liittyvät vastuutehtävät. Kokemus katsotaan eduksi, neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: sopimuksen mukaan, TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jenny Tikkanen, tiimiesihenkilö
jenny.tikkanen@mehilainen.fi