Hammashoitaja


Lääkärikeskus Kouvola
28.10.2021
kokoaikainen
Kouvola, Kauppamiehenkatu

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hammas Mehiläinen Kouvolaan

Meillä Hammas Mehiläisessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

”Meillä on mukava, avoin ja ideoiva työyhteisö, jossa saamme mahdollisuuden vaikuttaa.” – Tuija, hammashoitaja

Olet nimikesuojattu hammashoitaja ja haluat tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille asiakkaillemme. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Palkkaus: sopimuksen mukaan, TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maria Salo, maria.salo@mehilainen.fi

”Meillä on mukava, avoin ja ideoiva työyhteisö, jossa saamme mahdollisuuden vaikuttaa.” – Tuija, hammashoitaja

Me-henki ja yhteisöllisyys ovat vertaansa vailla.” – Jaana, hammashoitaja

”Mehiläisellä on hyvät koulutusmahdollisuudet. Osaamisen kehittäminen ja oma urapolku ovat mahdollisia.” – Tanja, vastaava hoitaja

”Pystyn kehittymään ja laajentamaan osaamistani jatkuvasti, koska kaikki erikoishammaslääkärit löytyvät saman katon alta.” – Päivi, hammashoitaja