Työfysioterapeutti


Lääkärikeskus Vantaa Airport
11.5.2023
kokoaikainen
Vantaa, Lentäjäntie

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme työfysioterapeuttia Mehiläinen Vantaa Airportiin

Työfysioterapeuttina työhösi kuuluu työntekijöiden fyysisen työ- ja toimintakyvyn, ergonomian ja työssä kuormittumisen tutkiminen sekä arviointi. Annat neuvontaa sekä ohjausta tuki- ja liikuntaelinten terveyden ylläpitämisessä ja edistämisessä. Toimit yhteistyössä työterveyshuollon tiimin ja asiakasyritysten kanssa.

Odotamme sinulta fysioterapeutin tutkintoa ja työterveyshuollon pätevyyttä tai valmiutta kouluttautua työterveyshuoltoon.

Alueellamme sinua odottavat loistavat työkaverit. Digitaaliset työkalumme tiedolla johtamisen tukemiseksi ovat huippuluokkaa. Tukenasi on vahva moniammatillinen tiimi mukaan lukien alueen muut työfysioterapeutit. Vastuullasi tulee olemaan omia asiakkuuksia, joiden kanssa pääset kehittämään työterveysyhteistyötä ja työkyvyn johtamista yhdessä muun tiimin kanssa. Toivomme, että olet innokas, kehitysmyönteinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Mikäli haluat työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 5.6.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mari Mäenpää

Puh. 040 537 9027

mari.maenpaa@mehilainen.fi