Työfysioterapeutti


Mehiläinen Psykoterapiapalvelut
13.3.2023
kokoaikainen
Helsinki, Mannerheimintie 12 b 3. krs

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä - meillä kaikilla on elämä tehtävänä.

Mehiläinen ei ole ainoastaan työterveyshuollon palveluita tuottava organisaatio, vaan yhteisö täynnä asiantuntijoita ja mitä mahtavimpia persoonia sekä kollegoita, jotka auttavat onnistumaan arjen työssä. Työyhteisömme rakentuu keskustelevan ilmapiirin, läpinäkyvän viestinnän sekä toisten tukemisen ja kannustamisen ympärille. Yhteisöllisyyden tunne syntyy ihmisistä; jokainen rakentaa omalla olemuksellaan ja persoonallaan viihtyisää työympäristöä, josta naurua ja iloa ei puutu. Työyhteisömme viesti on selkeä; vahvistetaan ja tuetaan meidän kaikkien mehiläisten hyvinvointia.

Haemme nyt Helsingin Forumin kasvavaan yksikköömme aktiivista ja työkykyä tukevan asiakaskohtaamisen taitavaa työfysioterapeuttia, jolta löytyy intoa ja näkemystä työhyvinvoinnin tukemiseen ja kiinnostusta oman asiantuntijuuden kehittämiseen.

Työfysioterapeutti työskentelee yhdessä asiakkuuksien ja työterveyden moniammatillisen tiimin kanssa edistäen työntekijöiden työuria, työkyky ja työhyvinvointia. Työfysioterapeutin rooli tiimissä liittyy työn fyysisiin kuormitustekijöihin, tuki- ja liikuntaelinoireisiin sekä ergonomisiin haasteisiin. Mehiläisessä työfysioterapeutti toimii valmentavalla ja motivoivalla otteella niin yksilö- kuin yritysyhteistyössä. Työfysioterapeutilta odotetaan aktiivista työterveysyhteistyötä ja laaja-alaista osaamista työkyvyn hallintaan sekä varhaiseen tukemiseen.

Fysioterapeutti, edellytämme sinulta työterveyshuollon pätevyyttä, sujuvia tietoteknisiä taitoja sekä vahvaa kielitaitoa. Eduksi katsomme suoravastaanottopätevyyden sekä työkokemuksen valtakunnallisten asiakkuuksien koordinoinnista. Etsimme ihmistä, jolla on hyvä paineensietokyky, kyky priorisoida, positiivista tiimiasennetta ja aktiivinen oma-aloitteinen työskentelytapa. Arvostamme halua kehittyä ja olla mukana kehittämässä Suomen johtavaa terveysalan yritystämme.

Me tarjoamme sinulle:

- Lämpimän ja kannustavan työyhteisön

- Huippukollegat ja ammattitaitoisen tiimin

- Edistykselliset digitaaliset työkalut työnteon tueksi

- Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

- Henkilökohtaiset työvälineet

- Empaattiset, helposti lähestyttävät ja työntekoasi tukevat esihenkilöt

- Mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakkuudet

- Kattavan perehdytyksen

- Monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja urapolut

- Itsenäisyyttä ja vapautta vaikuttaa omaan työhösi

Haluaisitko sinäkin työskennellä innostavassa ja inspiroivassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään toisiamme kannustaen ja suurella sydämellä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla huipputiimimme uusin jäsen!

Jätä hakemus jo tänään, sillä meillä on elämä tehtävänä!

Olethan minuun yhteydessä niin kerron sinulle mielelläni lisää Mehiläisessä työskentelystä sekä työtehtävästä!

Anni Seppälä
Vastaava työfysioterapeutti

M 0406262473 / E anni.seppala@mehilainen.fi

Olen puhelimitse tavoitettavissa 22.3 klo 9-11 & 27.3 klo 14-16. Lähestythän minua muina aikoina sähköpostitse.