Fysioterapeutti, Mainiokoti Puijo, Kuopio


31.8.2023
kokoaikainen
Kuopio, Kemilänrinne

Fysioterapeutti, Mainiokoti Puijo, Kuopio

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Puijoon, Kuopioon!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen fysioterapeuttia lämminhenkiseen kotiimme Kuopion matkailunähtävyyden Puijon juurelle.

Minne tulet töihin?

Mainiokoti Puijo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja pysäköintitilaa autoilevalle tarjolla runsaasti. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen.

Mitä pääset tekemään?

Fysioterapeuttina tehtäviisi kuuluu mm. asukkaidemme palvelu- ja hoitosuunnitelmien ja RAI-arviointien laadinta yhteistyössä moniammatillisen tiimimme kanssa, apuvälinehankinnoissa avustaminen ja ohjaaminen, yksilö- ja ryhmämuotoisten toimintatuokioiden suunnittelu ja toteutus sekä tiimimme ergonomisen työskentelyn tukeminen. Olet mukana asukkaiden arjen toimintojen ohjauksessa, ryhmä- ja virkistystoiminnassa. Kuntouttava työote kuuluu päivittäiseen työhömme hoitotyön ohella. Olet tärkeässä roolissa asukkaidemme aktiivisen sosiaalisen ja toiminnallisen arjen kehittämisessä ja toteuttamisessa laatulupaustemme mukaisesti. Pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön

Kuka sinä olet?

Tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Työkaverisi neuvovat ja opastavat sinua mielellään työssäsi ja tiimissä tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kiinnostuksesi ikääntyneiden kanssa toimimiseen.

Miksi tulisit meille töihin?

Olemme joustava työnantaja ja arvostamme työpanostasi. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen saa vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työsi on pääsääntöisesti aamuvuoroa.. Autonomisella listasuunnittelulla pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 2.10.2023 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Kati Jääskeläinen

kati.jaaskelainen@mainiokodit.fi

puh. 0401361260 (klo 9-15)

tai tiimivastaava Pauliina Pohjanvirta

puh. 040 136 1261

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!