Fysioterapeutti, Mainiokoti Marski, Mikkeli


Mainiokoti Marski
14.9.2023
kokoaikainen
Mikkeli, Hallituskatu

Fysioterapeutti, Mainiokoti Marski, Mikkeli

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Marskiin Mikkelissä

Mainiokoti Marski sijaitsee aivan Mikkelin keskustassa torin varrella, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mainiokoti Marski tarjoaa yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille asumispalvelun asukkaille. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää toimintaamme, ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa. Meidän moniammatilliseen joukkoomme sopii niin kokenut konkari kuin vasta työuraansa aloitteleva henkilö.

Työ on kokoaikaista, ja painottuu arkipäiviin.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Sinikka Liljeberg

p. 040-1904693

sinikka.liljeberg@mainiokodit.fi

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-marski


Haethan tehtävää 9.10.2023 mennessä

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!