Fysioterapeutti, Mainiokoti Maininki, Kotka


16.5.2023
kokoaikainen
Kotka, Paimenportti

Fysioterapeutti, Mainiokoti Maininki, Kotka

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Maininkiin, Kotkaan!

Haemme nyt fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Mainiokoti Maininki sijaitsee Kotkassa lähellä keskussairaalaa. Maininki tarjoaa yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille tehostetun asumispalvelun asukkaille. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.

Työtehtäviisi kuuluu asukkaidemme yksilöllisten kuntoutussuunnitelmien laatiminen, niiden toteuttamisessa ohjaaminen ja avustaminen, apuvälinehankinnoissa avustaminen sekä henkilöstön ohjaaminen. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä kehittää työtäsi sekä reipasta asennetta. Työ on päivätyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Heli Koskinen

heli.koskinen@mainiokodit.fi


Haethan tehtävää 11.6.2023 mennessä.

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!