Fysioterapeutti, Mainiokoti Lehtisaari, Helsinki


Mainiokoti Lehtisaari
13.3.2023
kokoaikainen
Helsinki, Papinpöydänkuja

Fysioterapeutti, Mainiokoti Lehtisaari, Helsinki​

Sykkiikö sydämesi ikääntyneiden toiminta- ja liikkumiskyvyn edistämiselle? Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua meille Mainiokoti Lehtisaareen, Helsinkiin!

Haemme nyt fysioterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen viihtyisään kotiimme, työ on päivätyötä. Kotimme sijaitsee Helsingin ja Espoon rajalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mihin tulet töihin?

Mainiokoti Lehtisaaressa asuvat ikääntyneet asukkaamme tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa, turvaa ja huolenpitoa. Jokaisen asukkaamme elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja omannäköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita.

Kuka sinä olet ja mitä pääset tekemään?

Olet koulutukseltasi fysioterapeutti tai opintojesi loppuvaiheessa oleva fysioterapeuttiopiskelija. Sinulla on tärkeä tehtävä asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitämisessä:

  • Pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään kuntouttavaa hoivatyötä muiden tiimiläisten kanssa
  • Olet mukana tekemässä toimintakykyarvioita
  • Tuet ja monipuolistat toiminnallista ja aktiivista arkea asukkaillemme
  • Liikutat asukkaita heidän toimintakykynsä mukaan ja ohjaat myös työyhteisöä ja asukkaan läheisiä työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti
  • Pääset ohjaamaan ja tukemaan tiimiämme ergonomisessa työskentelyssä ja arvioimaan kunkin asukkaan apuvälinetarpeita kuntoutussuunnitelman mukaisesti
  • Toimit apuvälineasiantuntijana
  • Arvioit laatua keskeisiä laatutyön välineitä käyttäen
  • Viet ikäihmisten laadukasta hoivaa ja arvokasta hyvinvointia eteenpäin

Miksi tulisit meille töihin?

Mainiokodeilla saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on myös monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Olemme lisäksi joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta tai sähköpostilla pauliina.rantanen@mainiokodit.fi, odotamme jo innolla yhteydenottoasi!

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Pauliina Rantanen

040 723 9316 (arkisin klo 9–15)

pauliina.rantanen@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!