Fysioterapeutti, Mainiokoti Jussoila, Rauma


Mainiokoti Jussoila
9.3.2023
kokoaikainen
Rauma, Karjalankatu

Fysioterapeutti, Mainiokoti Jussoila, Rauma

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Jussoilaan, Raumalle!

Mainiokoti Jussoila sijaitsee Raumalla, aivan Rauman keskustan tuntumassa. Tarjoamme Mainiokoti Jussoilassa yksilöllistä hyvää hoivaa ikääntyneille ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaille. Mainiokoti Jussoilassa on 50 ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkaa ikääntyneille, jotka eivät enää selviydy kotona. Palveluasumispaikat jakautuvat kolmeen ryhmäkotiin.

Haemme nyt Mainiokoti Jussoilaan vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen fysioterapeuttia. Kuntouttava työote kuuluu päivittäiseen työhömme hoitotyön ohella. Fysioterapeuttina tehtäviisi kuuluu mm. asukkaidemme palvelu- ja kuntoutussuunnitelmien ja RAI-arviointien laadinta yhteistyössä moniammatillisen tiimimme kanssa, apuvälinehankinnoissa avustaminen ja ohjaaminen, yksilö- ja ryhmämuotoisten toimintatuokioiden suunnittelu ja toteutus sekä tiimimme ergonomisen työskentelyn tukeminen. Olet mukana arjen toimintojen ohjauksessa, ryhmä- ja virkistystoiminnassa. Olet tärkeässä roolissa asukkaidemme aktiivisen sosiaalisen ja toiminnallisen arjen kehittämisessä ja toteuttamisessa laatulupaustemme mukaisesti. Pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön.

Jussoilassa toimimme hyvässä hengessä, yhteistyössä, toisiamme auttaen ja tukien sekä Mehiläisen Laatulupauksia noudattaen. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa. Arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Mainiokodit ovat osa Mehiläinen konsernia. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7.


Työ on päivätyötä arkena ja työsuhde on kokoaikainen, vakituinen. Tehtävän vaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n palkkaluokan G22D mukainen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 31.3.2023 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Yksikönjohtaja Kaisa Räsänen
Puh. 050 386 9199 (tavoitettavissa arkisin klo 8-16)
kaisa.rasanen@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!