Fysioterapeutti, Mainiokoti Huvilaharju, Espoo


Mainiokoti Huvilaharju
13.3.2023
kokoaikainen
Espoo, Juuritie

Fysioterapeutti, Mainiokoti Huvilaharju, Espoo

Tule mukaan kehittämään moniammatillista yhteistyötä ja rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Huvilaharjuun!

Mihin tulet töihin?

Mainiokodit tarjoaa ikääntyneille asumis- ja hoivapalveluita ja luo parempaa ikääntyneiden hoivaa Suomeen. Mahdollistamme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen ja hyvän elämän. Tavoitteenamme on olla toimialan laatujohtaja sekä alan houkuttelevin työpaikka.

Mitä pääset tekemään?

Meillä Mainiokodeissa pääset osallistumaan monipuolisesti ikääntyvän arkeen ja kehittämään kotimme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme.

Aktiivinen yhteistyö läheisten kanssa mahdollistaa ikääntyneelle monipuolisen arjen. Sinulla on tärkeä tehtävä asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitämisessä. Olet isossa roolissa pienissäkin arjen asioissa sekä kodin kehittämisessä oman työsi näkökulmasta.

Kuka sinä olet?

Olet koulutukseltasi fysioterapeutti, toimintakyvyn ja kuntoutuksen ammattilainen.

Fysioterapeuttina työtehtäviisi kuuluu

- Pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään kuntouttavaa hoivatyötä muiden tiimiläisten kanssa

- Olet mukana tekemässä toimintakykyarvioita

- Tuet ja monipuolistat toiminnallista ja aktiivista arkea asukkaillemme

- Liikutat asukkaita heidän toimintakykynsä mukaan ja ohjaat myös työyhteisöä ja asukkaan läheisiä työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti

- Pääset ohjaamaan ja tukemaan tiimiämme ergonomisessa työskentelyssä ja arvioimaan kunkin asukkaan apuvälinetarpeita kuntoutussuunnitelman mukaisesti

- Toimit apuvälineasiantuntijana

- Arvioit laatua keskeisiä laatutyön välineitä käyttäen

- Viet ikäihmisten laadukasta hoivaa ja arvokasta hyvinvointia eteenpäin

Mainioon tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.

Miksi tulisit meille töihin?

Mainiokodissa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Tulevien työkavereidesi mietteitä

”Meillä on hyvä työilmapiiri, jossa työkaveria autetaan ja tuetaan"

"Joka päivä on kiva tulla töihin"

”On hienoa katsoa, kun asukkaiden itsearvostus kasvaa samalla kun arjen toiminnat helpottuvat.”

”Oikeanlaisella ohjauksella toimintakyky kasvaa, myös läheisiltä on tullut kiitosta.”

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta tai sähköpostilla rekrytointi.mainiokodit@mainiokodit.fi 15.4.2023 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Tehtävä on kokoaikainen.

Kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Arja Sokura

040 358 3194 (arkisin klo 8–16)

arja.sokura@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella

asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!