Fysioterapeutti, Mainiokoti Akseli, Pori


Mainiokoti Akseli
13.3.2023
kokoaikainen
Pori, Ojantie

Fysioterapeutti, Mainiokoti Akseli, Pori

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Akseliin, Poriin!

Meillä Akselissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet koulutukseltasi fysioterapeutti. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Työ on 2-vuorotyötä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 10.4.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönjohtaja Minttu Kuokkanen

0401306545

minttu.kuokkanen@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!