Senior Mobile Developers / Mehiläinen


Digitaaliset Palvelut
1.10.2021
kokoaikainen
Helsinki, Olavinkatu
Turku, Humalistonkatu
Jyväskylä, Kauppakatu 39
Tampere, Peltokatu

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

SENIOR MOBIILIKEHITTÄJIÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi merkityksellistä työtä, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus?

OmaMehiläinen -palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää jo yli miljoona suomalaista. Nyt etsimme kokeneita mobiilidevaajia, jotka jakaisivat intohimomme laadukkaita mobiilisovelluksia kohtaan ja pystyisivät ottaa myöskin vastuuta tiimissä. Kaipaamallamme työkaverilla tulisi siispä olla kertynyt kokemusta erilaisten mobiilisovellusten kehittämisestä monipuolisin taidoin, mutta silti paloa kehittyä yhdessä meidän kanssamme. Meillä Mehiläisillä on nimittäin elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, jatka lukemista ja tule meille töihin.

Kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Mobiilisovelluksia kehitämme natiivisti iOSille ja Androidille Swiftillä ja Kotlinilla käyttäen Rx-kirjastoa. Palvelimella on käytössä TypeScript ja Node.js sekä MS SQL. Muita käyttämiämme työkaluja ovat Git & Gitlab, Sketch ja Abstract. OmaMehiläinen-mobiilisovelluksemme on menestynyt niin kilpailuissa kuin käyttäjienkin keskuudessa, ja sovellus on arvioitu Applen sovelluskaupassa arvosanalla 4,6/5 – pääset siispä kehittämään alansa parhaimmistoa.

Mobiilitiimimme sanoitti hyvin ja yksinkertaisesti sen, miksi meillä työskentely kannattaa: "Parasta tässä on se, että saa itsenäisesti luoda ratkaisuja ongelmiin – ja vieläpä hyvien työkavereiden kanssa."

Tässä kuitenkin vielä muutamia muita syitä:

 • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.

 • Vapautta ja hyvät mahdollisuudet vaikuttaa: tiimimme ovat hyvin itseohjautuvia ja päättävät itse tapansa toimia

 • Mahdollisuuden kehittää natiivisti mobiilia (sekä iOs että Android)

 • Haluamasi työvälineet sekä organisaation tuen oman osaamisesi kehittämiseen

 • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.

 • Mehiläinen ei ole vain tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, vaan myös työnantaja, joka todella panosta digitaalisiin palveluihin sekä työntekijöiden hyvinvointiin – kehitystiimissämme on jopa oma työhyvinvoinnin kehittäjä

 • Meillä on toimistot Helsingin, Turun, Tampereen ja Jyväskylän keskustoissa, mutta panostamme myös paljon etätyöviihtyvyyteen sekä yhteisiin virtuaalisiin aktiviteetteihin – etätyöskentelystä huolimatta et siis jää yksin!


Mitä toivomme sinulta:

 • Vahva osaaminen ja kokemus vähintään yhdestä ohjelmointikielestä Swift. Kotlin ja/tai React Native sekä Rx-kirjastosta ja Git-versionhallinnasta.

 • Hienoa, jos hallussasi ovat myös TypeScript sekä Node.js.

 • Jo reilummin kertynyttä työkokemusta erilaisista organisaatioista erilaisine alustoineen ja näkemystä mobiilikehittämistä kohtaan

 • Hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot (sekä suomeksi että englanniksi) sekä kyky reagoida ja sopeutua muutoksiin.

 • Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli olet kokemusta kerryttänyt, vastuuntuntoinen ja auttavainen hyvä tyyppi. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.


Kiinnostuitko?


Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 30.11.2021. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja kutsumme jatkoon valitut tutustumaan meihin paremmin. Rekryprosessimme on nopea ja rento, joten monien viikkojen raskaasta prosessista ei tarvitse huolehtia – lisäksi vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja roolista ja meistä saat Josetta Lehtoselta (josetta.lehtonen@mehilainen.fi, +358449773247).