Senior Fullstack Developer / Mehiläinen


Digitaaliset Palvelut
1.10.2021
kokoaikainen
Helsinki, Olavinkatu
Turku, Humalistonkatu
Jyväskylä, Kauppakatu 39
Tampere, Peltokatu

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

KOKENUTTA FULLSTACK-KEHITTÄJÄÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi merkityksellistä työtä, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus?

OmaMehiläinen-palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää yli miljoona suomalaista, ja olemme lähteneet myös viemään osaamistamme maailmalle. Nyt etsimme kokemusta kerryttänyttä, innostunutta ja vastuuntuntoista fullstack-kehittäjää osaksi tiimiämme, jossa rakennetaan maailman parasta digitaalista terveydenhuoltoa. Meillä Mehiläisillä on nimittäin elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, jatka lukemista ja tule meille töihin.

Tässä roolissa pääset kehittämään mm. Mehiläisen lääkäreille ja muille asiantuntijoille tarkoitettua Mehidocia, jolla on jo lähes 5000 käyttäjää. Mehidoc on hyvin käyttäjälähtöisesti kehitetty sovellus asiantuntijoidemme päivittäisen työn hallintaan sekä oman tarjonnan johtamiseen, ja se löytyy sekä selaimesta että mobiilista. Fullstack-kehittäjänä meillä sinulla on myös mahdollisuus päästä jättämään kädenjälkesi OmaMehiläisestä löytyvään chat-pohjaiseen etävastaanottoomme Digiklinikkaan.

"Jalat maassa, järki päässä ja sydän paikallaan", kuten yksi devaajistamme sanoi, tiivistää hyvin sen, miksi meillä työskentely kannattaa.

Tässä kuitenkin vielä muutamia muita syitä:

 • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.

 • Pääset jättämään oman jälkesi yhteen terveysalan kiinnostavimmista ja nopeimmin kasvavista palveluista.

 • Sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan omia näkemyksiä, joita meillä todella kuunnellaan ja arvostetaan. Lisäksi, meillä pääset myös itse lähelle kehittämäsi palvelun käyttäjiä ja tätä kautta ideoimaan ratkaisuja yhdessä eri asiantuntijoiden kanssa.

 • Sinun ei tarvitse viettää päiviäsi miettien mikromaksuja ja mainospaikkoja, vaan saat keskittyä aidosti asiakkaiden hyvinvointia ja terveyttä tukevien palveluiden kehittämiseen oman työsi kautta.

 • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.

 • Meillä on toimistot Helsingin, Turun, Tampereen ja Jyväskylän keskustoissa, mutta panostamme myös paljon etätyöviihtyvyyteen sekä yhteisiin aktiviteetteihin oli sijaintisi missä päin Suomea tahansa – etätyöskentelystä huolimatta et siispä varmastikaan jää yksin!


Mitä toivomme sinulta:

 • Vahva osaaminen ja kokemus seuraavista: Javascript (Node.js, React, (Redux)), Typescript, relaatiotietokannat

 • Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen RX & FRP -ohjelmoinnista sekä AWS / GCP -palveluista

 • Puhut REST-rajapinnoille sujuvasti ja osaat myös tarvittaessa toteuttaa sellaisen tarpeen tullen

 • Hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky reagoida ja sopeutua muutoksiin

 • Sovellusarkkitehtuurin kokemus on plussaa

Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen ja auttavainen hyvä tyyppi. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 30.11.2021. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja kutsumme jatkoon valitut tutustumaan meihin paremmin. Rekryprosessimme on nopea ja rento, joten monien viikkojen raskaasta prosessista ei tarvitse huolehtia – lisäksi vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja roolista ja meistä saat Josetta Lehtoselta (josetta.lehtonen@mehilainen.fi, +358449773247).