Quality and Regulatory Affairs Specialist / Mehiläinen 


23.12.2021
kokoaikainen
Tampere, Peltokatu
Turku, Humalistonkatu
Jyväskylä, Kauppakatu 39
Helsinki, Olavinkatu

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

LAATU- JA REGULAATIOASIANTUNTIJAA DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi merkityksellistä työtä, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus? Ovatko yksityisyys, tietosuoja ja regulaatio asioita, joita et koe esteenä vaan päinvastoin mahdollisuutena tehdä laadukkaampaa ja turvallisempaa liiketoimintaa?

Etsimme Mehiläisen digitaalisten palveluiden kasvavaan laatutiimiin timanttista laatu- ja regulaatioasiantuntijaa, jolla on jo jonkin verran kokemusta dokumentaatiosta, laatujärjestelmän mukaan toimimisesta sekä ohjelmistojen kehitysprojekteista. Roolissa pääset vaikuttamaan konkreettisesti ja ottamaan vastuuta erilaisista laatuteemoista. Työn arkeen kuuluu dokumentointia, prosessien kehittämistä, vaatimustenmukaisuudesta huolehtimista sekä erilaisiin auditointeihin osallistumista. Päivittäin työskentelet yhdessä eri ammattilaisten kanssa, kuten tuotepäälliköiden ja compliance-tiimin kanssa.

Mehiläisellä on ihmisläheinen yrityskulttuuri, ja päivittäinen työ tuntuu merkitykselliseltä. Osaamista pääsee käyttämään laajasti ja vastuuta saa sopivissa määrin. Mukavaa vaihtelua tuo Mehiläisen tytäryhtiön, BeeHealthyn, kanssa työskentely. Huippua ovat myös asiantuntevat kollegat ja ilmapiiri, joka sallii jokaisen olla oma itsensä", kuvaili yksi tiimimme jäsenistä.

Tässä lisäksi muita syitä, miksi meille kannattaa tulla töihin:

 • Saat ympärillesi kollegoita, jotka eivät ole vain kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä sekä avuliaita ihmisiä, joilla on sydän paikallaan ja joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Meillä tehdään yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi, eikä ketään jätetä yksin dokumentaatioiden pariin.

 • Pääset mukaan varmistamaan tuotteemme vaatimustenmukaisuuden niin kansallisesti kuin kansainvälisesti muuttuvassa sääntöviidakossa.

 • Tuemme lisäosaamisen hankkimista ja jatkuvaa oppimista osana arkea.

 • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon ja ihmisten parissa. Intohimomme on kehittää maailman parasta digitaalista terveydenhuoltoa, ja tekemisemme on vahvassa kasvussa – nyt on hedelmällinen hetki hypätä mukaan, sillä pääset varmasti myös rakentamaan paljon uutta.

 • Meillä on toimistot Helsingin, Tampereen, Turun ja Jyväskylän keskustoissa, mutta tuemme joustavaa työskentelyä sekä kotoa että toimistolta!


Mitä toivomme sinulta:

 • Laatu- ja riskienhallintajärjestelmien tuntemista ja kokemusta prosessien kehittämisestä (esimerkiksi ISO13485, ISO27001, ISO9001, ISO14971).

 • Ratkaisuhakuista asennetta sekä itseohjautuvuutta yhdistettynä kykyyn edistää myös tiimin toimintaa.

 • Aikaisempaa kokemusta standardien ja regulatiivisten asioiden parissa työskentelystä (esimerkiksi MDR, IVDR, GDPR, IEC62304).

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja (myös englanniksi).

 • Aitoa innostusta ja kiinnostusta näitä teemoja kohtaan - meillä tehdään työtä sydämellä!

 • Katsomme eduksi ymmärryksen lääkinnällisten laitteiden kehitysprojekteista.

 • Olet ehkä törmännyt RegOps-termiin jossain ja mahdollisesti koet poltetta perehtyä enemmän

Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulle on jo kertynyt jonkin verran kaipaamaamme kokemusta ja olet vastuuntuntoinen ja auttavainen hyvä tyyppi. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on näkemystä ja hyvä asenne – meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa. Regulaatioasiat ovat vakavia, mutta niiden tekeminen saa olla mukavaakin!

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 4.2.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme kiinnostavat hakijat tutustumaan meihin paremmin.

Vinkkimme hakemukseen:

 • Anna persoonasi näkyä myös hakemuksessa! Meitä kiinnostaa osaamisesi lisäksi se, millainen tyyppi olet ja mitä saapuu paikalle, kun saavut huoneeseen.

 • On helppo luetella lista asioita, mitä on, mutta toivoisimme, että tuot esimerkkejä taidoistasi ja ominaisuuksistasi esiin: Miten hyvät dokumentointitaitosi näkyvät? Miten kiinnostuksesi laatua ja regulaatiota kohtaan ilmenee? Millaisista työhaasteista olet selviytynyt ja miten?

Muistathan, että vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin! Lisätietoja tehtävästä antaa 10.1.2022 alkaen:

 • Tiistaisin ja torstaisin Hanna Juhola (Quality and Regulation Affairs Manager), hanna.juhola@mehilainen.fi, puh. 050 3693421

 • Keskiviikkoisin Ossi Tiltti (Head of Technology), ossi.tiltti@mehilainen.fi, puh. 040 8033175