Product Manager / Mehiläinen


Digitaaliset Palvelut
11.10.2021
kokoaikainen
Helsinki, Olavinkatu
Turku, Humalistonkatu
Jyväskylä, Kauppakatu 39
Tampere, Peltokatu

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus?

Etsimme kehitystiimiimme energistä ja yksityiskohdista innostuvaa OmaMehiläisen tuotepäällikköä, jolla on jo kokemusta softaprojektien kokonaisvaltaisesta vetämisestä. Etsimällämme uudella työkaverilla monetkin langat pysyvät hyppysissä ja hän on innokas sekä luova siinä, mitä ja miten tekee.

OmaMehiläisen kautta asiakkaamme voivat mm. varata ajan lääkärille, uusia reseptejä, nähdä tutkimustuloksia, hallinnoida terveystietoja sekä asioida 24/7 Digiklinikalla terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Käyttäjiä palvelulla on jo 1,3 miljoonaa, ja sen eri kanavat toimivat yhteen saumattomasti yhdistäen sekä inhimillisen elementin ihmisten kohtaamisessa sekä digitaalisen ratkaisun parhaat puolet. Työ OmaMehiläisen kehittämisen eteen jatkuu, ja siihen haluamme tietenkin parhaat tyypit seuraksemme.

Tuotepäällikkönä huolehdit vastuualueesi projektien läpiviennistä ja kokonaisuuteen liittyvien toiminnallisuuksien jatkuvasta kehityksestä ja suunnittelusta liiketoimintastrategian sekä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Päivittäinen työsi on käytännönläheistä ja sitä tehdään aktiivisesti yhdessä kehitystiimin, liiketoiminnan ja asiakkaiden kanssa, joten pääset monenlaisten ammattilaisten pariin. Työn arkeen sisältyy niin tuotekehitysideoiden suunnittelua, asiakkaiden tarpeiden hallintaa, myynnin tukemista, projektinhallintaa aikataulutuksesta raportointiin saakka kuin vaatimusten määrittelyä tiketeiksi kehitystiimille.

"Työhön luovat rakennetta kehitykseen sitoutunut ja sitä tukeva liiketoimintajohto, vahva, ihmisläheinen yrityskulttuuri sekä kollegoiden arvostus ja tuki. Työstä saa joka päivä ilon ja merkityksellisyyden kokemuksia olemalla itse rohkea ja avoin. Parasta on, että tässä yhteisössä ja työssä voi olla kokonainen ihminen", kuvailee yksi tuotepäälliköistämme.

Tässä lisäksi muita syitä, miksi meille kannattaa tulla töihin:

 • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.

 • Meillä sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan omia näkemyksiä, joita meillä todella kuunnellaan ja arvostetaan.

 • Intohimomme on kehittää maailman parasta digitaalista terveydenhuoltoa, ja tekemisemme on vahvassa kasvussa – nyt on siispä hedelmällinen hetki hypätä mukaan, sillä pääset varmasti myös rakentamaan paljon uutta.

 • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joilla on sydän paikallaan ja joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.

 • Meillä on toimistot Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Tampereen keskustoissa, mutta tuemme joustavaa työskentelyä kotoa & toimistolta!


Toivomme sinulta:

 • Kokemusta tuotekehityksestä ja ketterien sovelluskehitysprojektien vetämisestä – erityisesti arvostamme aitoa paloa mobiiliapplikaatioiden maailmaa kohtaan

 • Teknistä ymmärrystä, jotta kommunikoit sujuvasti kehitystiimin kanssa.

 • Taitoa toimia siltana liiketoiminnan edustajien ja kehitystiimin välillä

 • Kykyä pitää monia lankoja käsissä ja koordinoida sujuvasti nopeasti muuttuvassa ympäristössä

 • Ratkaisuhakuista asennetta sekä itseohjautuvuutta yhdistettynä kykyyn edistää myös tiimin toimintaa

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja (myös englanniksi)

 • Kokemus terveydenhuollon parista katsotaan eduksi, mutta intohimo ja aito kiinnostus alaa kohtaan ovat tärkeämpiä

 • Esihenkilökokemus ja into sitä kohtaan ovat plussaa


Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulle on jo kertynyt kaipaamaamme kokemusta ja olet vastuuntuntoinen ja auttavainen hyvä tyyppi. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on näkemystä ja hyvä asenne meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do -asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.11.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme kiinnostavat hakijat tutustumaan meihin paremmin.

Vinkkimme hakemukseen:

 • Anna persoonasi näkyä myös hakemuksessa! Meitä kiinnostaa osaamisesi lisäksi se, millainen tyyppi sinä olet ja mitä saapuu paikalle, kun sinä tulet huoneeseen. Kerro siispä tekemisesi tyylistä hakemuskirjeessä tai lataa vaikkapa lyhyt esittelyvideo YouTubeen ja jaa linkki meille – tyyli on vapaa!

 • On helppo luetella lista asioita, mitä on, mutta toivoisimme, että tuot esimerkkejä taidoistasi ja ominaisuuksistasi esiin: miten hyvät viestintätaitosi näkyvät? Millaisia projekteja olet vetänyt? Miten kiinnostuksesi mobiiliapplikaatioita kohtaan ilmenee? Millaisista haasteista olet selviytynyt ja miten?


Muistathan, että vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin! Lisätietoja tehtävästä antaa Josetta Lehtonen, +35844 977 3247, josetta.lehtonen@mehilainen.fi.