Frontend Developer / Mehiläinen


Digitaaliset Palvelut
1.6.2021
kokoaikainen
Olavinkatu 1 B, 6 krs, 00100 Helsinki

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

FRONTEND-KEHITTÄJÄÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus? Haluatko edistää suomalaisen teknologiaosaamisen vientiä ulkomaille?

OmaMehiläinen-palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää yli miljoona suomalaista, olemme myös lähteneet viemään osaamistamme maailmalle, ja työelämäpalvelujemme parissa on jo puoli miljoonaa suomalaista. Laajojen ja modernien työelämäpalvelujemme sydämessä ovat toimialan edistyksellisimmät digitaaliset palvelut.

Me uskomme siihen, että hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Työelämäpalvelujen tiimissämme olet mukana rakentamassa kestävämpää ja hyvinvoivempaa työelämää kehittämällä digitaalisia palvelujamme kuten YritysMehiläistä ja Työkykytutkaa. Tämän lisäksi kiinnostuksesi mukaan meillä pääset myös laajemmin kehittämään terveydenhuollon digitaalisia palveluita. Saatat olla etsimämme tyyppi, mikäli sinulla on jo useampi vuosi työkokemusta takana ja intohimoa frontend-kehittämistä kohtaan. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa!

"Täähän on ihan eeppinen porukka mikä täällä on. Se ei oo mikään itsestäänselvyys, että on näin fiksua porukkaa”, kiteytti yksi tiimiläisistämme.

Tässä vielä muutama muu syy, miksi meillä kannattaa olla töissä:

  • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.

  • Sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan omia näkemyksiä, joita meillä todella kuunnellaan ja arvostetaan.

  • Sinun ei tarvitse viettää päiviäsi miettien mikromaksuja ja mainospaikkoja, vaan saat keskittyä aidosti asiakkaiden hyvinvointia ja terveyttä tukevien palveluiden kehittämiseen oman työsi kautta.

  • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.

  • Meillä on toimistot Helsingin, Turun ja Jyväskylän keskustoissa, mutta panostamme myös paljon etätyöviihtyvyyteen sekä yhteisiin virtuaalisiin aktiviteetteihin – etätyöskentelystä huolimatta et siispä jää yksin!


Toivomme sinulta:

  • Vahva osaaminen ja kokemus seuraavista: Typescript, React (Redux) ja relaatiotietokannat

  • Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen RX & FRP –ohjelmoinnista ja API-rajapinnoista

  • Hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky reagoida ja sopeutua muutoksiin


Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do –asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 27.6.. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja kutsumme jatkoon valitut tutustumaan meihin paremmin.

Muistathan, että vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Lisätietoja antaa:

Josetta Lehtonen

josetta.lehtonen@mehilainen.fi

0449773247 (arkisin klo 10-12)