Frontend Developer / Mehiläinen


Digitaaliset Palvelut
21.1.2021
kokoaikainen
Olavinkatu 1 B, 6 krs, 00100 Helsinki

Mehiläinen hakee Helsinkiin, Turkuun tai Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

FRONT-END -KEHITTÄJÄÄ DIGITAALISIIN PALVELUIHIN

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa yhdistyy sekä vastuu että vapaus? Haluatko edistää suomalaisen teknologiaosaamisen vientiä ulkomaille?

OmaMehiläinen-palveluamme ja Digiklinikkaa käyttää jo yli miljoona suomalaista, ja olemme myös lähteneet viemään osaamistamme maailmalle ja kansainvälistämään toimintaamme. Nyt etsimmekin tiimiimme jo osaamista kerryttäneitä, reippaita ja intohimoisia front-end -kehittäjiä. Kuulostaako sinulta? Mahtavaa, sillä haluamme sinut osaksi tiimiämme!

"Täähän on ihan eeppinen porukka mikä täällä on. Se ei oo mikään itsestäänselvyys, että on näin fiksua porukkaa”, kiteytti yksi tiimiläisistämme. Tässä vielä muutama muu syy, miksi meillä kannattaa olla töissä:

  • Tarjoamme mielekästä, merkityksellistä työtä terveydenhuollon parissa, jossa tekemäsi asiat ovat näkyviä ja saavuttavat tuhansia asiakkaita päivittäin.

  • Sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan ja kertomaan omia näkemyksiä, joita meillä todella kuunnellaan ja arvostetaan.

  • Sinun ei tarvitse viettää päiviäsi miettien mikromaksuja ja mainospaikkoja, vaan saat keskittyä aidosti asiakkaiden hyvinvointia ja terveyttä tukevien palveluiden kehittämiseen oman työsi kautta.

  • Saat ympärillesi tiimin, joka ei ole vain täynnä kovan luokan osaajia, mutta oikeasti hyviä, avuliaita tyyppejä, joiden kanssa on mukava tehdä töitä. Vaihtuvuus tiimissämme onkin todella pientä, mistä olemme erityisen ylpeitä.

  • Toimistomme sijaitsevat Turun, Helsingin ja Jyväskylän keskustassa, mutta meillä on mahdollisuus myös etätyöhön yhdessä sovittaessa.

Toivomme sinulta:

  • Vahva osaaminen ja kokemus seuraavista: Typescript, React (Redux) ja relaatiotietokannat.

  • Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen RX & FRP -ohjelmoinnista

  • Hyvät kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky reagoida ja sopeutua muutoksiin.

Pärjäät loistavasti tässä tehtävässä, mikäli sinulla on kaipaamaamme kokemusta sekä olet vastuuntuntoinen ja auttavainen hyvä tyyppi. Ennen kaikkea haemme tiimiimme henkilöä, jolla on hyvä asenne - meillä tehdään töitä tärkeiden teemojen parissa, can do –asenteella, aina pilke silmäkulmassa ja työstä nauttien.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja kutsumme jatkoon valitut tutustumaan meihin paremmin. Muistathan, että vastaamme mielellämme myös mieltäsi kutkuttaviin kysymyksiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Josetta Lehtonen (Community Developer), josetta.lehtonen@mehilainen.fi , puh. 044 9773247, tavoitettavissa arkisin klo 10-12 välillä.