HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Asiakasetuohjelman kolme tasoa

Kun olet ladannut OmaMehiläinen-sovelluksen puhelimeesi ja rekisteröitynyt sen käyttäjäksi, tunnistaa ohjelma automaattisesti Mehiläisen Asiakasetuohjelman etutason jolle kuulut. Voimassa olevan etutaso näkyy OmaMehiläinen-sovelluksessa ja se tarkistetaan aina, kun sovellus avataan. Etutaso on voimassa tarkistusajankohdasta 12 kuukautta eteenpäin.

Asiakasetu

Asiakasetutasolle pääsee kuka vain lataamalla OmaMehiläinen-sovelluksen puhelimeensa ja rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi Tupas-tunnistein (pankkitunnisteet). Aikaisempaa asiakassuhdetta Mehiläiseen ei tarvita.

Mehiläisen Asiakasetuohjelman lisäksi henkilö saa kaikki OmaMehiläinen-sovelluksen palvelut käyttöönsä ml. Digiklinikan palvelut.

Asiakasetu Plus

Asiakasetu Plus -tasolle pääse OmaMehiläinen-sovelluksen ladannut ja palvelun käyttäjäksi Tupas-tunnistein rekisteröitynyt henkilö, joka lisäksi:

  • Kuuluu työnantajansa kautta Mehiläisen työelämäpalveluiden piiriin tai joka
  • Tekee profiilinsa vähintään yhden perheliitoksen tai joka
  • Liittää profiiliinsa maksukorttinsa tiedot tai joka
  • On käynyt yksityisasiakkaana Mehiläisen lääkäriasemalla, sairaalassa tai suun terveydessä vähintään 3 kertaa viimeisen 24 kk:n aikana tai joka
  • On käynyt yksityisasiakkaana vähintään kerran Mehiläisen lääkäriasemalla tai sairaalassa ja vähintään kerran suun terveyden palveluissa viimeisen 24 kk:n aikana.

Asiakasetu Super

Asiakasetu Super –tasolle pääsee OmaMehiläinen-sovelluksen ladannut ja palvelun käyttäjäksi Tupas-tunnistein rekisteröitynyt henkilö, jolla lisäksi on itsellään tai jonka perheprofiililiitoksin liitetyiden henkilöiden yhteenlaskettu yksityisasioinnin käyntimäärä on vähintään 5 kertaa viimeisen 24 kk:n aikana.

Tutustu Mehiläisen Asiakasetuohjelman etuihin

Liity Mehiläisen Asiakasohjelmaan lataamalla OmaMehiläinen-sovellus

Mehiläisen Asiakasetuohjelmaan voi liittyä Lataamalla OmaMehiläinen-sovelluksen Google Playsta tai AppStoresta ja rekisteröitymällä sen käyttäjäksi Tupas-tunnistein (pankkitunnisteet). Huomioithan että Mehiläisen Asiakasetuohjelma ei näy OmaMehiläinen-verkkopalvelussa.

Lataa mobiilisovellus iPhoneen

Lataa mobiilisovellus Android-puhelimeen

Lataa App Storesta Lataa Google Playstä

Mikäli olet jo OmaMehiläinen-sovelluksen käyttäjä, olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi Tupas-tunnistein (pankkitunnisteet) ja sallit automaattiset sovelluspäivitykset puhelimestasi, näkyy tieto Asiakasetuohjelmaan kuulumisesta ja tasostasi automaattisesti OmaMehiläinen-sovelluksessa. Mikäli et vielä ole rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi tai ole sallinut sovellusten automaattipäivityksiä, käy rekisteröitymässä ja/tai päivittämässä OmaMehiläinen-sovellus Google Playssa tai AppStoressa.

Asiakasetuohjelman logo

Lue lisää OmaMehiläinen-sovelluksesta

OmaMehiläinen-sovellus - Usein kysyttyä?