Perheliitos ja maksukortti OmaMehiläisessä

Jos olet tehnyt vähintään yhden perheliitoksen tai liittänyt maksukorttisi OmaMehiläinen-sovellukseen, pääset suoraan Asiakasetu Plus -tasolle tai jopa Asiakasetu Super –tasolle, mikäli tason ehdot täyttyvät. Näillä tasoilla saat entistä kattavammin rahan-arvoisia etuja käyttöönsä niin itsellesi kuin perheenjäsenillesi.

Perheliitosten teko kannattaa!

Etutason laskenta on käyttäjäkohtainen, joten kaikki perheliitokset tulee tehdä kunkin käyttäjän omaan sovellukseen.

Esim. Jos perheen vanhemmat ovat liittäneet toisensa mobiilisovelluksessa ja ovat näin etutasolla Plus, mutta toisella vanhemmista on myös lapsia liitettynä profiiliinsa, joiden käyntien seurauksena hän on noussut Super-tasolla, ei lapsia liittämätön vanhempi ole silti kuin Plus-tasolla, koska lasten käyntejä ei lasketa hänen etutason määrittämiseksi. Liittämällä lapset omaan perheprofiiliinsa myös Plus-tasolla oleva vanhempi saan Super-tason edut käyttöönsä.

Huomioithan myös että Mehiläisen Asiakasetuohjelma ei näy OmaMehiläinen-verkkopalvelussa, sinne tehty tieto perheliitoksista siirtyy kuitenkin automaattisesti myös sovelluksen puolelle mikäli terveystiedot on jaettu perheenjäsenten kesken.

Miten Perheliitos tehdään?

Perheprofiililiitoksessa ​huoltaja voi itse lisätä alle 12-vuotiaat lapsensa omaan OmaMehiläinen profiiliinsa. Vastasyntyneiden lasten liittäminen perheprofiiliin onnistuu 1-3 kuukautta lapsen syntymän jälkeen. 12-17 -vuotiaiden lasten osalta lapsen tulee täyttää perheprofiililiitoksen suostumuslomake Mehiläisen toimipisteessä tai verkkosivujen kautta tulostamalla. Lomake tulee uusia lapsen täyttessä 15 vuotta. Suostumus on voimassa siihen saakka, kunnes lapsi täyttää 18 vuotta. Tämän jälkeen vanhemman katseluoikeus lapsensa tietoihin automaattisesti päättyy. 12-17 -vuotiaiden käyntitekstit eivät näy OmaMehiläisessä edes lapselle itselleen​. Lue alaikäisen lapsen perheprofiililiitoksesta lisää.

Yli 18-vuotiaat voivat lähettää omista profiileistaan perheprofiilikutsun ja hyväksyä sen. Mikäli yli 18-vuotiaalla ei ole verkkopankkitunnuksia, tulee hänen täyttää perheprofiililiitoksen suostumuslomake Mehiläisen toimipisteessä.

Lue lisää: perheliitokset OmaMehiläinen-palvelun käyttöehdoissa (kohdat 5 ja 6) 

Asiakasetuohjelman logo

Lue lisää:

Mehiläisen Asiakasetuohjelma

Mehiläisen Asiakasetuohjelman kolme tasoa

Mehiläisen Asiakasetuohjelman edut

Mitä muita palveluita OmaMehiläinen-sovellus sisältää

OmaMehiläinen-sovellus - Usein kysyttyä?