Asiakasetuohjelma

Jos olet tehnyt vähintään yhden perheliitoksen tai liittänyt maksukorttisi OmaMehiläinen-sovellukseen, pääset suoraan Asiakasetu Plus -tasolle tai jopa Asiakasetu Super –tasolle, mikäli tason ehdot täyttyvät. Näillä tasoilla saat entistä kattavammin rahan-arvoisia etuja käyttöönsä niin itsellesi kuin perheenjäsenillesi. 

Perheliitosten teko kannattaa!

Etutason laskenta on käyttäjäkohtainen, joten kaikki perheliitokset tulee tehdä kunkin käyttäjän omaan sovellukseen. 

Esim. Jos perheen vanhemmat ovat liittäneet toisensa mobiilisovelluksessa ja ovat näin etutasolla Plus, mutta toisella vanhemmista on myös lapsia liitettynä profiiliinsa, joiden käyntien seurauksena hän on noussut Super-tasolla, ei lapsia liittämätön vanhempi ole silti kuin Plus-tasolla, koska lasten käyntejä ei lasketa hänen etutason määrittämiseksi. Liittämällä lapset omaan perheprofiiliinsa myös Plus-tasolla oleva vanhempi saan Super-tason edut käyttöönsä. 

Huomioithan myös että Mehiläisen Asiakasetuohjelma ei näy OmaMehiläinen-verkkopalvelussa, sinne tehty tieto perheliitoksista siirtyy kuitenkin automaattisesti myös sovelluksen puolelle mikäli terveystiedot on jaettu perheenjäsenten kesken. 

Lue lisää perheliitoksista OmaMehiläinen-palvelun käyttöehdoista (kohdat 5 ja 6)>>

Asiakasetuohjelman logo

 

Tutustu Mehiläisen Asiakasetuohjelmaan>>

Tutustu Mehiläisen Asiakasetuohjelman kolmeen tasoon>>

Lue lisää Mehiläisen Asiakasetuohjelman eduista täältä>>

Lue mitä muita palveluita OmaMehiläinen-sovellus sisältää>>

OmaMehiläinen-sovellus - Usein kysyttyä?>>