Andreas Taalas, Aluejohtaja, Terveyspalvelut

Andreas toimii Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomen alueella terveyspalveluiden aluejohtajana vastuullaan lääkärikeskus-, työelämä- ja sairaalapalvelut. Hän on aloittanut Mehiläisessä toukokuussa 2015.

Aikaisemmin Andreas toimi aluejohtaja Mediverkossa tehden hallinnon töiden ohella lääkärin kliinisiä töitä. Noiden vuosien aikana käynnistettiin uusia liiketoimintoja Baltiassa ja hän toimi aluejohtajana vastaten kunta-asiakkaille tuotettavista lääkäripalveluista Etelä-Suomen ulkopuolella. Tätä ennen hän työskenteli johtavana liikkeenjohdon konsulttina Accenturessa, tehden moninaisia liikejohdon ja tietojärjestelmien kehitysprojekteja Suomessa ja ulkomailla.

Koulutukseltaan Andreas on sekä lääkäri että kauppatieteiden maisteri. Lääkärin työssä erityisesti yleislääketiede ja työterveyshuolto ovat lähellä hänen sydäntään. Ajanpuutteen vuoksi lääkärin työt ovat jääneet taka-alalle ja työterveyshuollon erikoistumisopinnot odottavat jatkamista Helsingin Yliopistossa.

Perheeseen kuuluvat vaimo ja kaksi lasta. He asuvat Andreaksen kotikaupungissa Jyväskylässä. Vapaa-ajalla Andreas pyrkii harrastamaan monipuolisesti liikuntaa (mm. lenkkeily, kuntosali, pallopelit) ja kesät kuluvat mökkeillessä Päijänteen maisemissa.