Mehiläinen Akuuttipäivystykseen eli yleislääkäripäivystykseen voit tulla suoraan ilman ajanvarausta tai varaamalla ajan.

Valitsemalla paikkakunnan näet lähimmän toimipisteen, sen aukioloajan, seuraavan vapaan ajan ja onko toimipisteessä akuuttipäivystys ilman ajanvarausta. Jos toimipisteessä voi asioida ainoastaan ajanvarauksella, näytämme lisäksi lähimmän ilman ajanvarausta päivystävän lääkäriaseman.

Missä tilanteissa päivystykseen voi tulla?

Akuuttipäivystys on hyvä vaihtoehto, jos haluat nopeasti hoitoon esimerkiksi äkillisessä sairastumisessa, myrkytystapauksessa tai lievän tapaturman takia. Tyypillisiä tilanteita ovat mm. äkillisesti alkanut tai pahentunut infektiotauti, kipu esimerkiksi päässä, vatsassa tai selässä, haavat, palovammat ja paleltumat. Akuuttipäivystyksessä hoidamme kaiken ikäisiä asiakkaita. Hätätilanteissa soitathan kuitenkin hätänumeroon 112.

Akuuttipäivystyksessä hoidon ja tutkimukset saa heti. Otamme tarpeen mukaan myös laboratoriokokeet ja röntgentutkimus. Jos tilanne vaatii jatkohoitoa, esimerkiksi leikkausta, ohjaamme potilaan jatkohoitoon. Jatkohoito voi tapahtua esimerkiksi julkisessa sairaalassa tai Mehiläisen tapaturmatiimissä, sydänpolilla tai sairaalassa. Samalla sovitaan hoidon jatkosta ja kontrollista.

Lue lisää tapaturmista ja eri paikkakuntien tapaturmapäivystyksistä.

Ketkä lääkärit päivystyksessä päivystävät?

Mehiläisen akuuttipäivystyksessä potilaita hoitaa Akuutti-tiimi, johon kuuluu Mehiläisen akuuttilääketieteeseen perehtyneitä lääkäreitä ja kokeneita yleislääkäreitä sekä Akuutti-hoitajia.

Jaa