Needs review

Potilas voi saada Mehiläisessä monipuolisia laboratoriopalveluita.

Erilaisia näytteitä (veri, virtsa, uloste jne.) otetaan kaikissa laboratorioissamme. Näytteenottoon voi tulla laboratorion aukioloaikoina ilman ajanvarausta. Aika on myös mahdollista varata Mehiläisen nettiajanvarauksesta kuten vastaanottaville lääkäreillekin. 

Mehiläisen laboratorioissa tehdään myös nk. potilaskohtaisia tutkimuksia, joilla tarkoitetaan erilaisia suoria rekisteröintejä elimistöstä. Näitä ovat mm. sydänfilmin rekisteröinti (EKG), verenpaineen pitkäaikaisrekisteröinti, spirometriatutkimus, typpioksidimittaus ja rasitusergometria. Näiden ja muiden erikoisempien tutkimusten saatavuudessa voi olla eroja toimipisteittäin ja niihin varataan aika kyseisestä lääkärikeskuksesta.

Palvelemme sekä yksityispotilaita että työterveyshuollon potilaita. Lähete laboratoriotutkimuksiin saadaan lääkäriltä tai työterveyshoitajalta. Jos tutkimukseen tulo edellyttää tiettyjä valmistautumistoimenpiteitä, ne on kuvattu potilasohjeissa, jotka tutkimuksia tilaavat lääkärit ja hoitajat tai Mehiläisen laboratoriot antavat potilaalle.

Ajanvaraus laboratorion näytteenottoon

Tämän ajanvarauksen kautta voit varata ajan tavallisten laboratorionäytteiden ottamista varten. Tämä koskee veri- ja virtsanäytteitä, papanäytettä (kohdunkaulan irtosolunäyte) ja EKG-tutkimusta.

Pääkaupunkiseutu

Muu Suomi         

Mehiläinen Airport

Mehiläinen Hyvinkää

Mehiläinen Forum

Mehiläinen Hämeenlinna

Mehiläinen Itäkeskus

Mehiläinen Jyväskylä

Mehiläinen Kielotie

Mehiläinen Karjaa

Mehiläinen Leppävaara

Mehiläinen Kouvola

Mehiläinen Matinkylä

Mehiläinen Kuopio

Mehiläinen Myyrmäki

Mehiläinen Lahti

Mehiläinen Pitäjänmäki

Mehiläinen Lappeenranta

Mehiläinen Töölö

Mehiläinen Lohja

Mehiläinen Ympyrätalo

Mehiläinen Nummela

 

Mehiläinen Oulu

 

Mehiläinen Pori

 

Mehiläinen Raisio

 

Mehiläinen Riihimäki

 

Mehiläinen Salo

 

Mehiläinen Tampere

 

Mehiläinen Turku

 

Mehiläinen Vaasa

 

 

Jaa